2016. november 26., szombat

Abbi Glines: Sea Breeze sorozat

1. rész:  Te vagy nekem a levegő 

A ​​tengerparti kisvárosban, Sea Breeze-ben Sadie felfedezi, hogy a szenvedélynek semmi sem állhat az útjába. Felkavaró olvasmány a bestsellereiről híres Abbi Glinestól. Sadie White a nyári szünetben a tengerparton dolgozik, de nem holmi strandőrként. Mivel a mamája terhes, és nem hajlandó dolgozni, ezért helyette Sadie lesz az egyik közeli szigeten nyaraló gazdag család házvezetőnője. Amikor a család megérkezik a nyári vakációra, Sadie döbbenten látja, hogy a tulajdonos nem más, mint Jax Stone, a világ egyik legismertebb ifjú rockere. Ha Sadie egy mindennapi lány lenne – ha nem azzal telne az élete, hogy gondját viseli az anyjának, és rendben tartja az otthonukat –, akkor talán feldobná, hogy egy rocksztárnak dolgozhat. De nem ez a helyzet. Sadie-t nem izgatja a hírnév, ám Jax mégis vonzódik hozzá. A lány lenyűgözi, de a fiú küzd a vonzalom ellen. Jax világában a kapcsolatok nem működnek, és minél jobban kívánja Sadie-t, annál erősebb a meggyőződése, hogy a lány többet érdemelne. A nyár végére Jax rájön, Sadie nélkül lélegezni sem képes. Vajon a szerelem legyőzi a két világ közt tátongó szakadékot?


Számomra: 10/6

2. rész: Te vagy nekem a tűz


Marcus ​​Hardy abban bízott, hogy egy kellemes év vár rá a főiskolán, és végre elfelejtheti az előző nyarat. De családi bonyodalmak miatt vissza kellett költöznie az óceánparti Sea Breeze-be. A szoknyavadász Cage-nél húzza meg magát, ám a lakásban folyamatosan ki-be járnak az emberek. Többségükben hosszú lábú lányok, akik legfeljebb egy-két éjszakát töltenek ott. 
Marcus próbálja összeszedni magát, de úgy tűnik, ezt a nehéz időszakot csak egyetlen dolog tudja feledtetni: egy gyönyörű, vörös hajú lány. Willow – avagy Low – gyakori vendég Cage lakásában. Kettejük viszonya nem egyszerű: Cage kihasználva a főiskolai baseballsztárság előnyeit, minden csinos lányt meghódított, aki csak az útjába került, de úgy képzelte, hogy feleségül fogja venni Low-t, ha már kitombolta magát. 
Marcus képtelen felfogni, hogyan működhet ez a kapcsolat, mindent megtett annak érdekében, hogy lebeszélje erről Cage-et és Willow-t. De aztán a szépen felépített tervet keresztülhúzza egy elképzelhetetlennek tűnő felismerés. Marcusnak választania kell Low és a családja között. Mert amikor kiderült az igazság, nem maradt más választása.

Letöltés: Te vagy nekem a tűz

Számomra: 10/8

3. rész:  Te vagy nekem a remény 


Cage ​​York baseball játékos nagyravágyó tervekkel és reményekkel. Igazi vagány srác, aki imádja a nyüzsgő várost, a napfényt és a szép lányokat. Ám az álmai hamar szertefoszlanak, és a hőn áhított karrier helyett Sea Breeze-től távol ragad egy farmon. 
Eva Brooks, élete sokáig úgy zajlott, ahogy a nagy könyvben mag van írva. Mindig a kitűzött cél felé haladt, és el is érte azt. Egészen addig, amíg első szerelme, John Beasley, életét nem vesztette egy tragédiában. Eva gondosan megtervezett élete egy pillanat alatt semmivé lett. 
A csalódott Cage és az összetört szívű Eva találkozása nem indul zökkenőmentesen. A lány, úgy tűnik, kezdetben utálja a fiút. Eva próbálja bezárkózni, és megvédeni magát egy esetleges újabb csalódástól. De Cage nem adja fel., minden alkalmat megragad, hogy a lány közelében lehessen. És ahogy az idő halad, Eva is rájön, hogy mindketten új reményt adhatnak a másiknak. De képesek lesznek maguk mögött hagyni a múltat? És ami talán még fontosabb: le tudnak mondani terveikről, vágyaikról a szerelemért?


Abbi Glines: Te vagy nekem a levegő
Abbi Glines: Te vagy nekem a tűz
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény







A negyedik rész: Te vagy nekem a jelen 2017-ben fog megjelenni magyarul

2016. november 20., vasárnap

Maya Banks: Vénuszdombi mesék



Itt letöltheted: Vénuszdombi mesék << katt rá

Fülszöveg: Kizárólag ​​18 éven felülieknek!
Izgalmas kalandtúra a romantikus erotika világába azoknak, akik forrón szeretik. Ha valaki kézbe veszi Maya Banks könyvét, egy dologban biztos lehet: a pulzusa már az első oldal után felgyorsul, és másnapra sem csillapodik. Az írónő kimeríthetetlen fantáziával teremti meg az erotikus hangulatot, mindenki másnál jobban ért hozzá, milyen formák, ízek, illatok, hangok kellenek ahhoz, hogy egy jelenet igazán izgató legyen..
Akadnak olyanok is, akik szerint be kellene tiltani a Banks-regényeket, mert tüzes jelenetei és a felgyorsult lélegzetű olvasók hőtermelése elősegíti a globális felmelegedést. 
Idézet: „Kit pajkosan mosolygott, mint akit csiklandoz az ördög. Simogatta Mac izmos mellkasát, majd keze letévedt feszes hasára. A férfi olyan volt, akár egy kőszikla. 
A lány keze még lejjebb csúszott.
– Kit! – figyelmeztette Mac.
A lány nem törődött vele, becsúsztatta a kezét a rövidnadrág alá. Hm. Nincs rajta alsónadrág. Kezével érezte a férfi erős szeméremszőrzetét, ahogy egyre mélyebbre hatolt.
– Kit, az Isten szerelmére! – mondta Mac ingerülten.
Mac pénisze még jobban megmerevedett, ahogy a lány megmarkolta. A rövidnadrág már nagyon útban volt. Kit lecsúszott a díványról, és Mac lába közé ült. Anélkül, hogy a férfi szemébe nézett volna, a nadrágjával kezdett babrálni. Halványan elmosolyodott, amikor Mac megemelte a csípőjét, hogy könnyebb legyen levennie.
Mac minden nő álma lehetett. Megtestesített mindent, amire egy nő vágyott. A farka felfelé meredezett, feszes volt és duzzadt. Kit megfogta a tövénél, és finoman felfelé kezdte mozgatni a kezét. A szeme sarkából látta, hogy Ryder feszült figyelemmel kíséri az eseményeket. Sötét szemében vágy csillogott. Közelebb húzódott, amikor Kit a földre ült. Kidudorodó farmerjából következtetve legalább annyira felizgult, mint Mac."
Számomra: 10/10


Jessica Bird: Dobbanó szívek


J. R. Ward (Jessica Bird): Dobbanó szívek


Itt tudod letölteni:   Dobbanó szívek << katt rá, és bedobja online, ott fölül lesz a letöltő ikon, katt rá és letölti

Fülszöveg: 
A. ​​J. Sutherland tudja, mit akar. És felismeri a győztest, ha szembekerül vele…
Mindenki azt hiszi, A. J. Sutherlandnek elment az esze, mikor a lány megvásárolja a fékezhetetlen csődört. A lovat eddig egyetlen lovas és idomár sem tudta megszelídíteni. Ha létezik egyáltalán olyan ember, akiben elég spiritusz van, hogy boldoguljon ezzel a pokolfajzattal, akkor az A. J. Egyedül azonban nem képes megküzdeni a feladattal, ezért felkeresi a lovassport legendás alakját, Devlin McCloudot,
a sérült lábú és még sérültebb lelkű lovast…
Devlin meglátja a lányban a fanatikus harcost – és a ló sem gyönge virágszál… Mire észbe kapna, egy vad csődör költözik be üresen álló istállójába, és egy forrófejű, ám bombázó külsejű lovas foglalja el a kanapéját. Vajon sikerül mindhármuknak épségben eljutni a bajnokságig? A szenvedély, mely felébredt bennük, veszélyezteti az edzést – és ezen a szinten a legkisebb figyelmetlenség sem pusztán amatőr hiba, de akár halálos is lehet…
Idézet:
Mikor a ruhadarab meztelen testét érte, bevillant a felismerés, hogy a férfi pólója van rajta. (…) Gyorsan újabb ellenőrző pillantást vetett abba az irányba, amelyben a másikat sejtette, majd orrához emelve a póló ujját, mélyen beszippantotta az illatot. Az öblítő illata mennyeinek érződött, és ez végképp meggyőzte arról, hogy teljesen megbuggyant. Abban a pillanatban, hogy az ember elkezdi keverni a Coccolinót a legkifinomultabb illatszerrel, az illető megérett a gumiszobára.
Számomra:  10/10



INSTAGRAM elérhetőségem

Megtalálhattok Instagramon is. 
Nevem: hungarian_and_bookworm




INSTAGRAM     <<   katt oda és odadob a profilomra (:

Bianka.

SZIASZTOK KÖNYVMOLYOK (és ebook imádók)

Sziasztok!


Köszönöm, hogy ide kattintottál. :) 



Ez a blog azért jött létre, hogy minnél többen olvassanak. Igen, tudom, hogy ez így elég "hétköznapi", de ez a célom. Én imádok olvasni, valószínű lesznek a blogon könyvmolyos témák, de elsősorban pdf könyvek lesznek, illetve értékelések és idézetek, esetleg az élet nagy dolgai.

Kezdő blogger lennék szóval legyetek velem elnézőek.


Köszi, hogy elolvastad. 


Bianka.