2017. április 9., vasárnap

Jennifer Salvato Doktorski: Lángra ​lobbant nyár


Hűtlen pasi, véletlenül felgyújtott kocsi, ideiglenes távoltartási határozat… elég sűrűn indul Rosie nyara. A szülei szeretnék, ha a lányuk legalább a bírósági meghallgatásig nem keveredne semmi zűrbe, ezért egyhetes autóútra küldik − az ország túlsó felébe − felelősségteljes barátok kíséretében. Rosie-nak persze semmi kedve az egészhez, egyrészt, mert rendbe akarja hozni a dolgokat az exével, másrészt kizárt, hogy ennyi időt kibír összezárva három totál kocka sráccal (akkor sem, ha egyiküknek piszkosul szexi a csomagolása). Vagy mégis? Talán csak a béna countryzene és az Ufómúzeum ment az agyára, de valahol félúton Elvis otthona és a Grand Canyon között Rosie kezdi egész más színben látni a történteket. Meg a kockacsapatot. Egy kocsi sokféleképpen lángra lobbanhat…

Deziréé véleménye a könyvről: 

A véleményem a könyvről eleinte nagyon ingadozó volt, de így összességében nem tudok kevesebb csillagot adni. Egyszerűen annyira tipikus LOL könyv. Könnyed, gyorsan olvasható. 
Én is akarok ilyen 3 legénnyel utazni. Olyan jó lenne. Azok a csodálatos tájak pedig… nagyon kedvet kaptam az utazásra. 
Avery, Matty és Spencer, nekem ti lettetek a kedvenc karaktereim.

A borítója nagyon szép, élőben sokkal szebb, mint itt a képen. Bárki bármit mond szerintem tetszetős és illik a könyvhöz.

Eredeti borítója a könyvnek

Idézet a könyvből:
Matty gyanakodva néz rá. Nem hibáztatom. Logan és a kedvesség? 
Az egyetlen magyarázat a napszúrás lehet. Tutira napszúrást kapott.

Itt tudod megvásárolni a könyvet: http://www.book24.hu/konyv/langra-lobbant-nyar?affilate=moly

Itt tudod letölteni: Lángra lobbant nyár

Alexa Riley: A birtokló bukása novellasorozat (1-3)


18+
Rajongói fordítás!


A Birtokló Bukása 1: Laylanak ellege van abból, hogy nem emlékszik egy éjszakára, miközben rémálmok gyötrik ..azon a bizonyos éjszaka útán összetörve ébred egy kórházi ágyon ,és nem emlékszik ,hogy mi történt azon az éjszakán ráadásul meg tudja ,hogy Carter a testőrét börtönbe zárták emberölésért , elmegy hozzá ,hogy válaszokat kapjon ,de válasz helyet a férfi elútasitja a lányt . Layla úgy dönt ,hogy itt az idelye "le lépnie " elszökik az apja házábol ,és új életett kezd. 8 év útán Carter végre kiszabadul ,és úgy dönt ,hogy itt az idelye birtokolni azt ami az övé.

Itt tudod letölteni: A Birtokló Bukása 1. rész




A Birtokló Bukása 2: Ami után Carter elhagyta Laylat a lány meg probál nélküle élni , így hát úgy dönt ,hogy végre megszabadul Carter emlékétől még akkor is ha a szíve allatt hordja a gyermekét , ám minden hiába , mert a férfi újra betör az életébe ,és Layla végre válaszokat kap arról a bizonyos éjszakáról.

Itt tudod letölteni: A Birtokló Bukása 2. rész


A Birtokló Bukása 3. 

Itt tudod letölteni: A Birtokló Bukása 3. rész

Értékelés a moly.huról: 

christine   írta:

Ez eszméletlenül jó volt! 
Ótejóég. 
Picit gondolkodnom kellett, néhány részlet kiesett az előzőkből, de imádtam. 
Izgalom, akció, erotika, romantika.

 Számomra: 10/10

Abigail Barnette: Első ​alkalom - Penny / Ian


UGYANAZ A TÖRTÉNET A NŐ ÉS A FÉRFI SZEMSZÖGÉBŐL:

ÍGY LÁTJA A NŐ: 
Egy csúnya szakítással a háta mögött Penny Parker csak főnöknője unszolására hajlandó elmenni egy vakrandira. Vonakodásának egyik oka, hogy a férfi lényegesen idősebb nála. Ám kiderül, hogy Ian Pratchett ugyanúgy képzeli a jövőt, mint ő: családot akar alapítani, stabilitásra és igaz szerelemre vágyik. Minden jel arra utal, hogy Ian a nagy Ő, de álmodozhat-e közös életről két ember, akiket – korukat tekintve – évtizedek választanak el egymástól?

ÍGY LÁTJA A FÉRFI: 
A frissen elvált, romantikusan pesszimista Ian nem is érti, miért épp Pennyvel akarja összehozni közös ismerősük. A lány kérlelhetetlenül optimista, hihetetlenül babonás és szexuálisan tapasztalatlan – vagyis mindaz, ami ő nem. De az első pillanattól fogva szikrázik köztük a levegő, és a férfi előtt felsejlik a folytatás lehetősége. Lehet, hogy álmait egy olyan nő váltja valóra, akiről nem is gondolta volna?

Idézet a könyvből:

– Ha hited van, valahogy sebezhetővé válsz. A férfiakban szexis a sebezhetőség.

– Miért tenné a hit sebezhetővé az embert?
– Azért, mert ha hiszel valamiben, akkor cserben lehet hagyni téged.
282. oldal

Számomra: 10/7 Szerintem ez a regény, egyszerolvasós.

Itt tudod megvásárolni: http://www.ipck.hu/abigail-barnette

Itt tudod letölteni a férfi szemszögéből olvasható könyvet: Első alkalom - IAN

Itt tudod letölteni a nő szemszögéből olvasható könyvet: Első alkalom - PENNY