2017. április 9., vasárnap

Jennifer Salvato Doktorski: Lángra ​lobbant nyár


Hűtlen pasi, véletlenül felgyújtott kocsi, ideiglenes távoltartási határozat… elég sűrűn indul Rosie nyara. A szülei szeretnék, ha a lányuk legalább a bírósági meghallgatásig nem keveredne semmi zűrbe, ezért egyhetes autóútra küldik − az ország túlsó felébe − felelősségteljes barátok kíséretében. Rosie-nak persze semmi kedve az egészhez, egyrészt, mert rendbe akarja hozni a dolgokat az exével, másrészt kizárt, hogy ennyi időt kibír összezárva három totál kocka sráccal (akkor sem, ha egyiküknek piszkosul szexi a csomagolása). Vagy mégis? Talán csak a béna countryzene és az Ufómúzeum ment az agyára, de valahol félúton Elvis otthona és a Grand Canyon között Rosie kezdi egész más színben látni a történteket. Meg a kockacsapatot. Egy kocsi sokféleképpen lángra lobbanhat…

Deziréé véleménye a könyvről: 

A véleményem a könyvről eleinte nagyon ingadozó volt, de így összességében nem tudok kevesebb csillagot adni. Egyszerűen annyira tipikus LOL könyv. Könnyed, gyorsan olvasható. 
Én is akarok ilyen 3 legénnyel utazni. Olyan jó lenne. Azok a csodálatos tájak pedig… nagyon kedvet kaptam az utazásra. 
Avery, Matty és Spencer, nekem ti lettetek a kedvenc karaktereim.

A borítója nagyon szép, élőben sokkal szebb, mint itt a képen. Bárki bármit mond szerintem tetszetős és illik a könyvhöz.

Eredeti borítója a könyvnek

Idézet a könyvből:
Matty gyanakodva néz rá. Nem hibáztatom. Logan és a kedvesség? 
Az egyetlen magyarázat a napszúrás lehet. Tutira napszúrást kapott.

Itt tudod megvásárolni a könyvet: http://www.book24.hu/konyv/langra-lobbant-nyar?affilate=moly

Itt tudod letölteni: Lángra lobbant nyár

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése