2017. február 26., vasárnap

Sarah J. Maas: A ​Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara (Tüskék és rózsák udvara 1.)

Fülszöveg:

A tizenkilenc éves Feyre az erdőben vadászva megöl egy farkast, ám nem sokkal ezután egy másik szörnyeteg bukkan fel, aki jóvátétel gyanánt magával hurcolja egy olyan baljós és mágikus vidékre, amit a lány csak a legendákból ismer. Feyre hamar rájön, hogy fogvatartója valójában nem állat, hanem Tamlin, egyike azoknak a halálos és halhatatlan tündéreknek, akik egykor a világ felett uralkodtak. 
Tamlin birtokán Feyre jéghideg gyűlölete forró szenvedéllyé alakul át, és ez az érzés felperzsel minden olyan hazugságot és figyelmeztetést, amit neki a tündérek csodálatos, ámde veszedelmes világáról korábban mondtak. Azonban a tündérek birodalma felett egyre nő egy ősi, gonosz árnyék és Feyre-nak kell megtalálnia a módját, hogy feltartóztassa… vagy örök pusztulásra ítélje Tamlint és világát. 

A Kristen Cashore és George R. R. Martin rajongók imádni fogják. 
Szexi, akciódús sorozat első kötete.
Kapcsolódó kép


Értékelés:

molybarby írta:

Ez a könyv, hűha. Remek, fantasztikus, csodálatos, lehengerlő… és még tudnám sorolni. Minden perc élvezet volt. Munkában amint volt egy perc szabadidőm, már a kezembe is volt a könyv. Kolléganőm panaszkodott is miatta. :D 
Vééégree egy olyan könyv, amire azt mondhatom, hogy IGEN, KEDVENC LETT! Már olyan régen esett meg velem, hogy egy történet ennyire lebilincselte volna minden gondolatom. Pörgős volt, nem voltak felesleges jelenetek, mindig haladt előre a történet, a szerelmi szál is pont úgy alakult, hogy épp elég volt. Minden annyira a helyén volt. Alig várom a folytatást :)


Képtalálat a következőre: „Sarah J. Maas: A ​Court of Thorns and Roses”

Idézet:
Végzetes hibát követtem el azzal, hogy a kezébe adtam az életem.
De így szóltam:
– Már így is teljesen el vagy szállva magadtól. Nem hinném, hogy egy emberke hízelgése sokat nyom nálad a latban.
Halkan, de csontokig hatolóan elnevette magát, a vérem is felforrósodott tőle.
– Nem tudom eldönteni, hogy bájos vagy-e vagy nagyon buta, hogy ilyen vakmerően viselkedsz egy főúrral.
421. oldal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése