2017. február 12., vasárnap

Lorraine Heath: A ​herceg szeretője (A havishami ördögfiókák 1.)


A ​herceg szeretője (A havishami ördögfiókák 1.) 


Fülszöveg:

Hat balsikerű báli szezon után Miss Minerva Dodger úgy dönt, hogy vénlány marad, mert elege van a hozományvadász udvarlókból. Ám hála a Nightingale Klubnak, legalább része lehet egy csodás éjszakában. Ezen a hírhedt helyen a nők álarcot vesznek fel, mielőtt szeretőt választanának. A szemérmetlenül jóképű Ashebury hercege készségesen teljesíti a titokzatos hölgy kívánságait, és Minerva egyre szenvedélyesebb és bensőségesebb viszonyba bonyolódik vele… 
A figyelemre méltó képességekkel megáldott Ashe hamar rájön, hogy egyéjszakás kalandja nem más, mint a társadalmi konvenciókra fittyet hányó Miss Dodger. Érdeklődését felkelti a lány éles elméje és merészsége, ezért elhatározza, hogy annak rendje és módja szerint udvarolni fog neki. De hogyan tegye a szépet egy nőnek, akit már elcsábított? És miként bizonyítsa be neki, hogy a féktelen szenvedély csak kezdete az életre szóló boldogságnak?


Idézet: 

– Nem akarok férfilátogatót. 
– Szólok a személyzetnek. 
– Asheburyt különösen nem akarom látni. 
– Nem is fogod – biztosította az apja. 
– És azt sem akarom, hogy meghaljon. 
– Egy kis veréshez mit szólnál?

Értékelés:

A_Shara írta:

Kellemes kikapcsolódás volt. Most eléggé rákattantam a történelmi romantikus könyvekre, próbálkozom új írókkal. Remekül választottam. Minerva és Ash jó páros volt. Tetszett, hogy Minerva nem hódol be a kor szokásainak, bátor és szenvedélyes.

Itt udod letölteni: A herceg szeretője

Mary Jo Putney: Az ​amazon és a katona


Az ​amazon és a katona 


Fülszöveg: 

Will ​Masterson egy bárói cím és jókora vagyon örököseként kényelmes életet élhetne angliai otthonában, ő mégis katonának áll. Sok-sok évnyi borzalmas, Napóleon elleni háborúskodást követően úgy határoz, mielőtt hazatérne, még elvállal egy utolsó küldetést. Csakhogy amint eléri úti célját, a hegyek között megbúvó, aprócska királyságot, San Gabrielt, újra kell gondolnia a jövőre vonatkozó terveit. Nem mást sodor ugyanis a karjába a sors, mint álmai asszonyát… 
Athena Markham egy igazi amazon: magas, bátor, és fittyet hány a társadalmi konvenciókra. Mindig is többre értékelte a függetlenségét, mint egy férfi szerelmét. Amikor azonban Will felbukkan, úgy érzi, vele tenne egy próbát. 
Bimbózó románcukat azonban kisvártatva próba elé állítja az élet. San Gabrielt veszély fenyegeti, a két fiatal pedig úgy dönt, hogy együtt száll szembe a fenyegető ellenséggel. A haláltól sem riadnak vissza, hogy megmentsék az országot és a lakóit. A megpróbáltatásaik során megismerik a másik valódi énjét, és innentől már csak rajtuk áll, hogy megtudják, lehetnek-e igazán boldogok egymás oldalán.

Idézet a könyből: 

– Skót vagyok. Mi a nyavalyának érdekelne egy falkára való angol véleménye?
151. oldal
Értékelés a moly.hu-ról:
Betonka_Wass írta:
Igazán kedvelem a klasszikus romantikus történeteket, de ez valahogy nem lett a szívem csücske. Bár az Elveszett Lordok sorozat spin off-ja, és annak számos szereplőjével találkozhatunk a történet egy-egy pontján, nem emelkedik fel a sorozat részeinek szintjére.
Nekem ez nagyon habos-babos, nagyon hercegnős, nagyon mese-szerű volt, de minden bizonnyal lesznek olyanok, akik pont ezért fogják kedvelni.


Itt tudod letölteni:  Az amazon és a katona 



Sierra Cartwright: Megkötve (A Donovan-dinasztia 1.)


Megkötve (A Donovan-dinasztia 1.) 


Fülszöveg:

Az ​érintésed felszabadít, a csókod megköt.
Három fivér, egy nagy hatalmú család. Connor Donovan mindössze 27 éves, amikor átveszi a cég irányítását. Lara Bertrand céltudatos nő, aki eléri, amit akar. A fiatal milliárdos erőt sugárzó grafitszürke szemei, és forró éjszakákat sejtető hangja azonban leveszi a lábáról. Lara tudja, a két család nemcsak üzleti vetélytárs, de generációkra visszamenőleg gyűlöli egymást. Mégis, hogy megmentse apja cégét a biztos csődtől, sorsdöntő lépésre szánja el magát, és felajánlkozik a Donovan-fiúnak.
A kíváncsiságod űz hozzám. Mitől félsz? Attól, amit most kérni fogsz tőlem.
Connor nem csak az üzleti életben, de az ágyban is domináns. Felelősséget vállal, a korlátlan hatalomért cserébe. Nem feleséget keres, nem is szerelmet, hanem játszótársat, de a játék néha véresen komolyra fordul…
Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.

Idézet a könyvből: 
– Hadd segítsek.
Lara épp belebújt volna a kabátjába, ám a szexi, bensőséges férfihang hallatán megtorpant a mozdulat közben, és hátranézett. Elállt a szívverése. Connor Donovan.
Amikor a férfi egy órával azelőtt megjelent a szálloda báltermében, a lány rögtön felfigyelt rá. Hiába volt ott Houston hatalmi elitje, Donovan így is feltűnést keltett.
7. oldal

Értékelés:
Trice29 írta:
Nagyon ígéretes sorozatnak nézünk elébe :o))) 
Connor egyértelműen kedvenc pasi lett! Számomra egyértelműen a szereplők tették erőssé ezt a könyvet. A történet önmagában semmi rendkívüli. Szépen felépítette az írónő a történetet, nem voltak mélypontok, viszont volt jellemfejlődés, érdekes emberek, sok-sok érzelem és valóban forró erotika, így le sem bírtam rakni. 
Határozottan folytatós!


Tabitha Suzuma: Forbidden ​– Kimondhatatlan


Forbidden ​– Kimondhatatlan


Fülszöveg:

A szerelem nem ismer határokat…
Lochant és Mayát a testvéri szálakon túl mindig is mély barátság fűzte egymáshoz. Mivel alkoholista anyjukra nem számíthatnak, közösen nevelik három kisebb testvérüket. Ez a megpróbáltatásokkal teli élet – és a köztük lévő tökéletes összhang – a megszokottnál jóval közelebb hozza őket egymáshoz.
Olyan közel, hogy végül egymásba szeretnek.
Lochan és Maya tudja, hogy a kapcsolatuk vállalhatatlan, és nem folytatódhat tovább. Ám tehetetlenek, mert amit éreznek, az semmihez sem fogható…

Idézet a könyvből:  
A szemed becsukhatod, 
hogy ne lásd, amit nem akarsz látni, 
de a szíved nem csukhatod be, hogy ne érezd, 
amit nem akarsz érezni.

Értékelés a moly.hu-ról:
Kriszti568 írta:
Úristen. Ezt nem gondoltam volna. Végig a könyv olvasása alatt, felmerült bennem a kérdés, hogy vajon, hogy fog ez az egész végződni. De erre egyáltalán nem számítottam… 
Annyiszor leesett az állam szó szerint olvasás közben, hogy a padlót verdeste. 
Hát, hirtelen most nem is tudok mit nyilatkozni. Ledöbbentett. 
De egy biztos. Ez tutira azok között a könyvek között van, amik a legnagyobb hatást gyakorolták eddig rám.


Itt tudod letölteni: Forbidden - Kimondhatatlanul 


Veronica Roth: Árnyak és jelek (1.rész)


Árnyak ​és jelek (Árnyak és jelek 1.)


Fülszöveg: 

Egy rejtélyes áram által átjárt galaxisban mindenki különleges adománnyal születik. 
CYRA a shotet nép fölött uralkodó kegyetlen zsarnok húga, akit áramadománya fájdalommal és hatalommal ruház fel. A bátyja a képességeit kihasználva az ellenségei kínzására kényszeríti a lányt, ám Cyra nem csupán fegyver a testvére kezében: szívós, fürge és eszesebb, mint ahogy azt a zsarnok sejtené. 
AKOS egy földműves és egy orákulum nagylelkű fia Thuvhe fagyott bolygójáról, akinek hűsége a családja iránt nem ismer határokat, és akit különleges áramadománya védelmez. Miután Akost és fivérét ellenséges shotet katonák ejtik foglyul, kétségbeesetten küzd azért, hogy a testvérét kimenekítse – kerüljön bármibe. 
Akos Cyra világába kerül, és az országaik és családjaik közti viszály leküzdhetetlennek tűnik. Vajon segítenek-e egymásnak túlélni, vagy elpusztítják egymást? 
Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyűgöző története a barátság – és szerelem – erejéről egy váratlan adományokkal teli galaxisban.

Idézet a könyvből:

– Már ébredés előtt vesztettél. – közöltem vele. – Első lecke: a legkönnyebben úgy nyerhetsz meg egy küzdelmet, ha elkerülöd. Ha az ellenfeled mély alvó, vágd el a torkát még ébredés előtt. Ha lágy a szíve, játssz rá az együttérzésre! Ha szomjas, mérgezd meg az innivalóját. Fogod?
– Vagyis dobjam ki a becsületességet az ablakon?
– Becsületesség – fújtam megvetően. – A becsületnek nincs szerepe a túlélésben.
103. oldal

Értékelés a moly.hu-ról:
molly_  írta:
Egy dupla matekóra is jobban lekötött volna.
Olvastam, és azon agyaltam, mikor lesz már vége… kábé 100 oldalanként történt valami, akkor egy-két jelenet erejéig úgy éreztem, nem is olyan rossz, de aztán megint belassult a sztori. Olyankor leginkább csak mérgelődtem, mert
a,) egy kitalált világról olvasok idegen bolygókkal meg minden, és Roth az orrom alá dug egyszerre vagy 40 totál idiótán hangzó nevet, de szinte semmit nem fejt ki normálisan, ezért nem értem, hogy ki kicsoda, mi micsoda, meg hogy most akkor mivan és miért. Elég soká tartott, mire belerázódtam.
b,) A váltott szemszög még soha nem zavart ennyire. Eleve nem szerencsés E/1 és E/3 személyt is használni, de akkor még jöttek a csodálatos hibák is a könyvben, például amikor rossz karakter nevét biggyesztették az aktuális fejezethez.
c,) A karakterek. Cyrát már nem is próbálom megérteni, Akos meg kb annyi érzelmet hozott ki belőlem (meg magából is), mint egy zsák krumpli. De komolyan, annak ellenére hogy főszereplő, olyan mintha nem is lenne jelen, ott van de mégse.
Pedig hogy virult a fejem, amikor kihoztam a Libriből… valakinek Árnyak és jelek könyv occón? :D


Itt tudod letölteni:  Veronica Roth: Árnyak és jelek