2017. február 12., vasárnap

Lorraine Heath: A ​herceg szeretője (A havishami ördögfiókák 1.)


A ​herceg szeretője (A havishami ördögfiókák 1.) 


Fülszöveg:

Hat balsikerű báli szezon után Miss Minerva Dodger úgy dönt, hogy vénlány marad, mert elege van a hozományvadász udvarlókból. Ám hála a Nightingale Klubnak, legalább része lehet egy csodás éjszakában. Ezen a hírhedt helyen a nők álarcot vesznek fel, mielőtt szeretőt választanának. A szemérmetlenül jóképű Ashebury hercege készségesen teljesíti a titokzatos hölgy kívánságait, és Minerva egyre szenvedélyesebb és bensőségesebb viszonyba bonyolódik vele… 
A figyelemre méltó képességekkel megáldott Ashe hamar rájön, hogy egyéjszakás kalandja nem más, mint a társadalmi konvenciókra fittyet hányó Miss Dodger. Érdeklődését felkelti a lány éles elméje és merészsége, ezért elhatározza, hogy annak rendje és módja szerint udvarolni fog neki. De hogyan tegye a szépet egy nőnek, akit már elcsábított? És miként bizonyítsa be neki, hogy a féktelen szenvedély csak kezdete az életre szóló boldogságnak?


Idézet: 

– Nem akarok férfilátogatót. 
– Szólok a személyzetnek. 
– Asheburyt különösen nem akarom látni. 
– Nem is fogod – biztosította az apja. 
– És azt sem akarom, hogy meghaljon. 
– Egy kis veréshez mit szólnál?

Értékelés:

A_Shara írta:

Kellemes kikapcsolódás volt. Most eléggé rákattantam a történelmi romantikus könyvekre, próbálkozom új írókkal. Remekül választottam. Minerva és Ash jó páros volt. Tetszett, hogy Minerva nem hódol be a kor szokásainak, bátor és szenvedélyes.

Itt udod letölteni: A herceg szeretője

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése