2017. április 8., szombat

Alexa Riley: A lakókocsi szüze




18+

A novelláról pár sor:
Aki olvasott más Alexa Riley-t az tudhatja ez milyen lesz.. A cím és a borítókép önmagáért beszél, de be kell valljam tényleg durva a sztori.

Egy szűz lány a lakókocsiban lakik nevelőapjával és fogadott bátyjával, ők fogadták őt be, amikor a lánynak nem volt hova mennie, a szemük előtt vált felnőtt nővé. Ebből kifolyólag ők is veszik el a lány szüzességét.

Ne lepődj meg, ha rövidnek találod, mivel ez csak egy novella és nem egy regény!

Számomra: 10/7,5

Képtalálat a következőre: „erotic”


7 megjegyzés:

  1. Miért nem lehet letölteni egyetlen könyvet sem?? Minden hol ott van hogy ingyen letölteni mégsem jók a fájlokok. Ha nem engedi letölteni akkor ne tegye ki rà hogy letölthető!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legtöbb link működik, többek között ez is, úgyhogy kéretik visszavenni... Ha nem tudja, hogy hogyan kell letölteni hát kérdezze meg.

      Törlés
  2. Megint én vagyok. Ha van valaki aki eltudná küldeni nekem Alexa Riley:A lakókocsi szüze és Az orosz don 2- dik részét. Egyszerűen nem tudom letölteni. Mert mindig ezt az oldalt dobja ki. Köszönöm szépen. tneerzs62@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Ha lenne szives meg mondani hogy kell letölteni Hiába van pdf- ben valamiért nem tudom megnyitni.Vagy jó lenne ha elküldené.tneerzs62@gmail.com Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
  4. 36 oldalt tölt csak le nagyon sajnálom, érdekelne !

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés