2016. december 1., csütörtök

Aurora Rose Reynolds: November ​előtt (Előtt 1.)


Fülszöveg:

November:
Elhagytam New Yorkot, és a rossz emlékeimet, örökre. Tenessee várt, és apa sztriptíz klubja, ahol könyvelőként dolgozom.
A klubban ismertem meg Asher Maysont.
Asher tipikus rosszfiú, és én nem akarok tőle semmit.
Asher:
Mióta csak az eszemet tudom, soha nem okozott gondot megszereznem egyetlen nőt sem – November előtt.
De akarom őt, jobban mindennél. És megszerzem.
Idézet a könyvből:
-Hé! – kiáltotta valaki a hátam mögül. Összerezzentem, leejtettem a földre a táskám és a kulcsaimat is. Lehajoltam értük, aztán körülnéztem. 
Elállt a lélegzetem: néhány méterre tőlem ott állt a legszebb férfi akit valaha láttam.
Értékelés a moly.hu-ról:
lizzyke21 véleménye:
Összességében tetszett a történet még ha nekem kissé gyorsan be is indult a dolog. Vonzódás, a sistergés kettejük között, erotika és szerelem sem hiányzott a történetből. Megfűszerezve persze nem kis bonyodalommal is.
Itt tudod letölteni: November előtt (Előtt 1.)

Pokoli báléjszakák


Pokoli ​báléjszakák


Fülszöveg:

Áll a bál, de para! Az öt izgalmas történet középpontjában a bál áll, pontosabban afféle para-bál, ahol aztán pokoli táncot lejtenek mindenféle lények. Délután, amikor még azon görcsöltél, hogy kétballábas vagy, és leginkább a ruhásszekrényed szegényessége aggasztott, eszedbe sem jutott, hogy maga a Nagy Kaszás visz majd táncba… Márpedig ő nem azért kért fel, hogy a toiletted dicsérje… Némely estély akciódússá fajul, olykor kivégeznek egy harapós kedvű vámpírt, angyalok csapnak össze démonokkal, szóval valamivel izgalmasabbak, mint egy retro öltönyös DJ szövegelése, és a lakásból sem kell kimozdulnod. Az ajtóval ne bajlódj, vagy bejönnek, vagy nem… Szóval, engedd el magad! Rémes estéd lesz!

Idézet a könyvből:

– Na, ja, semmi kínos nem volt abban, ahogy egy növény mögé bújtál, amikor szerdán megláttad, hogy az étkezőbe tartok ebédelni!
– Nem bújtam el! Hanem, hm, lélegeztem! Tudod, oxigént! A növényből. Az a levegő nagyon oxigéndús!
Fejet a sütőbe, most!
– Hát persze! Gondolhattam volna!
– Sokan nem tudják, de ez fontos az egészségnek!
Ki se vegyük, amíg nem sült át.
181. oldal
Letöltés: Pokoli báléjszakák


2016. november 30., szerda

R. J. Lewis: Obsessed


Fülszöveg:

R.J. Lewis - Obsessed - Megszállottság (rajongói fordítás)
Elise
Megszállottja vagyok Astonnak.
Abban a pillanatban függni kezdtem tőle, ahogy 10 évesen megismertem.
Ő volt a legjobb barátom gyerekkoromban.
Védett és vezetett engem.
Hevesen szerettem őt, mielőtt valóban megértettem mi is a szerelem.
Elválaszthatatlanok voltunk.
Tudta, hogy éreztem iránta, és néha úgy nézett rám, hogy attól a lélegzetem is elállt.
De ott voltak a határok. Határvonalak, amit nem lehetett átlépni. Határvonalak, amik nem keresztezhetik egymást. Pillantások, amiket nem kellett volna váltani. Ajkak, amiket nem kellett volna megcsókolni.
Nem lett volna szabad szeretnünk egymást. Legalábbis nem ”úgy”.
Mert tudod, Aston volt a fogadott testvérem…
Aston
Elise elérhetetlen volt, egy csábítás, mely megátkozta a mindennapjaimat a zsigerből jövő vággyal, amit iránta éreztem, hogy birtokoljam, hogy megízleljem őt mintha ő nekem lett volna teremtve. Kínok között voltam és majdnem elhanyatlottam. Ha átléptem volna a határt, ha utat engedtem volna vágyaimnak, nem biztos, hogy túléltem volna azt a csalódást, amit az örökbefogadó szüleimnek okoztam volna. Mindenkit érintett volna a dolog. Az életünk már nem olyan lett volna, mint régen. Az a változás visszafordítatlan lenne és a sérülés is végleges. Ez egy félelmetes gondolat volt, romba dönteni egy létesítményt és aztán újra építeni anélkül, hogy tudnánk, hogy fog kinézni a végén.
De a vágy, amit iránta éreztem... befészkelte magát a bensőmbe, és csak nőtt és nőtt. És a vágy egy kibaszott veszélyes dolog. Elhomályosítja az ítélőképességed, gyengévé tesz, és én tudtam... minden kétely nélkül tudtam, csak idő kérdése és megtörök.
A megszállottság egyben odaadás is. A megszállottság egy mánia és egy szükség. Egy kényszeres késztetés, hogy kielégítsd a vágyad, a vágy, amely már fájdalmat okoz, amíg érzed, hogy csontig hatol, berágja magát a lényed legmélyébe.
A megszállottság volt az én őrületem Elise iránt. Ő volt az én ösztönzésem. Az én... mindenem.
Ez nem volt egészséges. Tudtam jól.
De kibaszottul nem érdekelt.

Értekelés a moly.hu-ról:
(PEvice írta:)
Hát ez egy érdekes történet a szerelemről, határokról, elvesztésről, fájdalomról, nehéz gyerekkorról, bizalomról, küzdelemről, odaadásról feltétlen szeretetről. Igen elgondolkoztató lehet a maga műfajában. Van itt romantika, szerelmi csatározás, harc. Ez a könyv hasonlít egy picit az életre. Egyszer olvasós. Örülök, hogy volt esélyem elolvasni.

Letöltés:   Obsessed


Lisa De Jong: When ​It Rains – Amikor esik… (Eső 1.)


Fülszöveg:

Ő volt az első szerelmem, még mielőtt összeomlott az életem. 
És ő most többet akar, amit én nem tudok megadni neki. Minden megváltozott. Bárcsak elmondhatnám neki, miért… de képtelen vagyok. Senkinek nem mondtam el. 
Csak akkor ébredtem rá, mennyire szükségem van rá, amikor elment a főiskolára, és én teljesen magamra maradtam. 
Aztán egy nap belovagolt a városba Asher Hunt, azzal a sötét, varázslatos tekintetével és a pimasz mosolyával. Őt nem érdekelte, ki voltam azelőtt, egyszerűen csak életet lehelt abba, ami megmaradt belőlem. Sokan figyelmeztettek, hogy tartsam tőle távol magam, de ő segített elfeledni a fájdalmat, ami oly hosszú ideje fogva tartott. Nem hittem, hogy ez lehetséges, mielőtt ő besétált az életembe. 
Megsebeztek. 
Megmentettek. 
És reményre leltem. 
Sokáig azt hittem, hogy azon a bizonyos éjszakán végleg leíródott az életem, de aztán rájöttem, az csak egy új kezdet volt. Míg egy titok fenekestől fel nem forgatta a világomat…
Újra.

Értekelés a moly.hu-ról:
(wurzel_gabriella írta:)

Ez a könyv…. Mostanra szedtem össze magam és a gondolataimat. De még mindig nehéz megfogalmazni, hogy milyen érzéseket keltett bennem a könyv. 
Egy szinten én is összetörtem és meghaltam a szereplőkkel. Aztán a történet végén újjászülettem. 
Köszönöm szépen az Írónőnek ezt a fantasztikus történetet. 
Kíváncsian várom a következő részt.

Számomra:

Ez a könyv valami csodálatos. Első könyv, amin sírtam, de így istenigazából...
Romantkus, teli érzelmekkel. Olvasd el! 

10/10

Idézet a könyvből:

– Mostantól kezdve…
Megcsókolt.
– Amikor esik az eső…
Megcsókolt.
– Gondolj rám!
Letöltés: Amikor esik (Eső 1.)


Jodi Ellen Malpas: A ​védelmező


Fülszöveg:

Jodi Ellen Malpas - A ​védelmező
Az ​​emberek azt hiszik, mindent tudnak Camille Loganről: apuci kicsi lánya, gyönyörű, elkényeztetett fiatal nő, akinek az életstílusát az apja finanszírozza. De Camille-nak feltett szándéka, hogy nem hagyja magát irányítani. Keményen megharcolt a függetlenségéért és a boldogságért, de hirtelen azon kapja magát, hogy az élete veszélybe került az apja egyik könyörtelen üzleti lépése miatt. Haragszik ugyan, de félti az életét, elfogadja tehát a döntést, amelyet az apja hoz, hogy megvédelmezze. Arra azonban nem készült fel, hogy az SAS egykori mesterlövésze belép az életébe.
Jake Sharp a személyes poklának foglya. Egyetlen egyszer nem koncentrál eléggé, és a következmények beláthatatlanok voltak – emberileg és szakmailag is tönkretették. Elvállalja a testőr szerepét Camille Logan mellett, bár nem ilyen fajta munkára lenne szüksége, hogy elterelje a figyelmét a démonjairól. A nők és Jake nem jönnek ki jól egymással, de még mindig az örökösnő védelme a kisebbik a két rossz közül. Ám Jake gyorsan rádöbben, hogy Camille nem az a nő, akinek hitte. Hanem melegszívű, együtt érző lány, akinek a jelenléte megnyugtatja őt, így a megvédelmezése hamarosan többet jelent Jake számára egy jól fizető állásnál, bármennyire harcol is ez ellen. Jake-nek feloldozásra van szüksége. Egy idő után már Camille-ra is. De tudja, hogy nem kaphatja meg mindkettőt.

Értékelés moly.hu-ról:
Baromira élveztem ezt a könyvet. Szerethető főszereplők, sokrétű mellékszereplők és váratlan fordulatok fűszerezték. Az írónő érdekes módon terelte a gyanút ide-oda, nagyon tetszett a kiszámíthatatlanság. 
Jake Sharp karakterének a jellemzése, beszéde, gondolkodása egyszerűen fantasztikusan volt megkomponálva. Volt néhány olyan jelenet, amelyet többször újraolvastam csak azért, mert újra és újra el akartam képzelni a fejemben forgó filmtekercsen Jake minden egyes mozdulatát. 
Letöltés: A védelmező





Lauren Blakely: Kőkemény


Fülszöveg:

Nem ​​elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít. 
Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem: jó külső, agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz. 
Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló. 
De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges. 
Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját – a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot –, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a következő hétre legyen a menyasszonyom. Charlotte benne van a dologban – azért mond igent, hogy viselhesse ezt a jókora követ. 
Ám hamarosan a nyilvánosság előtti színlelés a hálószobában egyáltalán nem lesz megjátszás, hiszen Charlotte képtelen lesz majd tettetni a lábujjgörbítő, ablak rezegtető orgazmus-sikolyait, miközben új magaslatokba röpítem majd a lepedők között. 
De azt hiszem, én azt nem tudom majd színlelni, hogy érzek iránta valamit… 
Mi a csudába sodortam magam ezzel a… kőkemény dologgal itt?

Értékelés a moly.hu-ról:

Negyedrész romantika, negyedrész humor, negyedrész erotika és negyedrész őrültség – ez maga a Kőkemény. Egy igazi sírva nevetős, nagyokat sóhajtozós, isteni nyalánkság, ami néhány óra erejéig tökéletesen elszórakoztatja az ember lányát. 

Idézet a könyvből:

– Nincs nálam a pénztárcám.
A szemét forgatja.
– Az első rugdalózódat én vettem. Azt hiszem, még össze tudok kaparni egy nadrágra valót.
– Rendben, apa, köszi, de megesküdnél rá, hogy ezt a szót soha nem említed meg velem kapcsolatban? – mondom, amint elhagyjuk az irodát.
– A rugdalózót?
Bólintok.
Apa vállat von.
– Mindent megteszek majd, hogy soha ne mondjam el senkinek, milyen tündéri voltál a kis, kék rugdalózódban.
– Apa.
– Jól van. Nem tündéri voltál. Hanem kérges bőrű, és férfias.
266. oldal

Itt megrendelheted: http://muveltnep.hu/konyvek/kokemeny

Letöltés:  Kökemény


2016. november 28., hétfő

Stephenie Meyer: A ​Vegyész


Tartalma:

Letehetetlenül ​​izgalmas regény egy okos és elszánt nőről, aki valaha titkosügynök volt, de most folyamatos életveszélyben, korábbi megbízói elől bujkál.
Az amerikai kormánynak dolgozott, de ezt nagyon kevesen tudják róla. A szakmája egyik legkiválóbb tehetsége volt, egy olyan részleg legféltettebb titka, amelynek még neve sincs. Amikor pedig kockázati tényezővé vált, figyelmeztetés nélkül törtek az életére.
Azóta ritkán marad egy helyen, és állandóan megváltoztatja a nevét. Megölték az egyetlen embert, akiben bízott, de ő még mindig fenyegetést jelent volt megbízóinak, mert tud valamit, amit nem kellene. Holtan akarják látni. Méghozzá hamar.
Amikor a korábbi felettese felajánlja a kiutat, ő belátja, hogy nincs más választása. El kell vállalnia egy utolsó ügyet. De az információ, amelynek birtokába jut, csak még veszélyesebb helyzetbe sodorja.
Élete legkeményebb harcára készül. Késlekedés nélkül veti bele magát a dolgok közepébe, ám hamar beleszeret egy férfiba, aki jelentősen rontja a túlélési esélyeit. Amint a lehetőségei elfogynak, kénytelen lesz úgy használni a különleges képességeit, ahogy a legszörnyűbb álmaiban sem képzelte volna.
Írónőről:
Stephenie Meyer a Twilight saga és A burok óriási nemzetközi sikerei után most egy kemény, de annál elragadóbb főhősnővel tér vissza. Feszesen megírt, váratlan fordulatokban gazdag regényével ismét megmutatja, hogy miért ő ma a világ egyik legnépszerűbb írója.
Idézet a könyvből:
– Furcsa érzés Leander… de ebben a pillanatban szinte kedvellek.
– El fog múlni.
– Igazad van, már alig érzem.
378. oldal
Letöltés:  A vegyész

2016. november 27., vasárnap

On Sai: Apa, ​randizhatok egy lovaggal?


Figyelem:  On Sai egy magyar írónő, így ha tetszett a regény vásárold meg, hogy támogasd a kiadót és az írónőt. Ráadásul, ha megveszed a könyvet, akkor fel is teheted a polcodra, amit egy pdf könnyvvel nem tudsz megtenni. 


Tartalom:

Mia Anne tizenhat éves, és nem túl lelkesen Pestre költözik apja munkája miatt. 
Egyik éjjel azonban különös fantasy világgal álmodik, ahol ő egy mágus, és onnan kezdve álmában egy helyes, pimasz lovagot bosszant. 
Bele lehet zúgni valaki állába? 
Kósza csavargó kölyökből lett lovag, semmi kedve egy lányba beleszeretni, és feladni a nehezen kiküzdött életét. Ám nyugtalanítja a szemtelen varázslólány, túl sokszor kalandoznak felé a gondolatai. 
Legszívesebben sose látná őt viszont, de a lány hatalmas veszélyben van, két világ akarja holtan látni. 
Mitől férfi a férfi, és lovag a lovag? 
Amon, az apa, világhírű agykutató zseni, ám nincsenek érzelmei, és a gyereknevelést is könyvekből oldja meg. Budapestre rendelik, Közép-Európa legnagyobb titkos laborjába, a négyes metró alá, ahol a katonaság kétségbeesetten próbálja megakadályozni a két világ között lévő mágikus Fal átszakítását. 
De ki lehet az ellenség? Mi erősebb, a mágia vagy a tudomány?

Pár sor róla:  moly.hu-ról: On Sai-nak hihetetlen fantáziája van. És nagyon örülök annak, hogy a mi kicsi országunkban is van ilyen remek író, aki több korosztályt is „megfog” a könyveivel. A tehetsége pedig vitathatatlan: csak nézzük meg a többi könyvének százalékos értékelését. :) 
Őszintén szólva mindenkinek ajánlanám, aki szeretne randizni egy lovaggal. ;)

Idézet a könyvből: 

– Apa, randizhatok egy lovaggal? 
Az apja reflexből közölte, hogy tizenkilenc és fél éves kor az ideális a szexuális kapcsolat elkezdésére, és erre még pontosan negyvenegy és fél hónapot kell várnia.
– Bocs, apa rosszul tettem fel a kérdést. Szeretnéd, ha egy osztálytársammal mennék moziba, aki már túl van az első pár berúgáson, óvszer nélkül szexel, és tudja, hol lehet drogot kapni? Vagy inkább elengedsz egy lovaggal, aki elpirul, ha meglátja a bokámat?
369. oldal




Jeanne Ryan: Nerve ​– Idegpálya



Tartalom:

Amikor a kissé visszahúzódó Vee egyszer csak belecsöppen egy interneten követhető bátorságpróba-játékba, hirtelen azzal szembesül, hogy a névtelen irányítók mindent tudnak róla. Olyan nyereményekkel kecsegtetik, melyek után az EzVagyokÉn oldalán vágyakozott, majd a számára tökéletes pasival, a dögös Iannel szervezik egy csapatba. Először jó mókának tűnik a dolog – a rajongók buzdítására egyre kockázatosabb feladatokat hajtanak végre, egyre értékesebb jutalmakért. De az események komoly fordulatot vesznek, amikor öt másik játékossal egyetemben egy titkos helyszínre irányítják őket, ahol a fődíjért kell harcba szállniuk, s a mindent vagy semmit játékban már az életük a tét. 
Jeanne Ryan első regénye izgalmas thriller, egyszerűen letehetetlen olvasmány.


Pár sor róla: Én nem olvastam el, viszont a filmet láttam, ami fantasztikus volt. Azt mondják, hogy a filmnek és a könyvnek szinte semmi köze egymáshoz.

Részlet a könyvből: Még jobban összeszorítom a szemem, és kiabálni kezdek. 
– Te vagy a legjobb szerető, akivel valaha dolgom volt, Ian! – Mindenhonnan nevetés hallatszik. Lángoló arccal folytatom a sörös nótát.
Mikor úgy kábé a felénél tartok, érzem, hogy valaki más is a közelembe kerül, majd Ian hangját hallom:
– Itt egy latte a világ legcsodálatosabb barátnőjének! – Aztán ő is elkezd énekelni, a „Gyönyörű lányt”, de olyan bársonyos tenor hangon, hogy simán főszerepet nyerhetett volna vele az iskolai darabban.
59. oldal
Képek a filmből: 
 



Ha meg szeretnéd nézni a filmet itt megteheted: http://indavideo.hu/video/Idegpalya_4

Könyv letöltéseIdegpálya

Alexa Riley: Coach - Edző

Figyelem:  Ez egy rajongói fordítás! (Köszönjük a fordítóknak.) A könyvet csakis 18+ felülieknek ajánlott elolvasni! Trágár szavak, durva jelenetek olvashatóak benne.

Tartalom angolul:
Retiring from the NFL was the right decision, and at thirty years old, I've done things most people could only dream of. After all I've accomplished, coaching high school football should be easy…but when you've got a distraction in the form of a nerdy girl with curves, things can get complicated. She's a student, she's barely legal, and she's my best friend's daughter. I didn't know what desire was until Megan. I had no idea obsession could drive someone insane, until I saw her. I wasn't prepared for the fact that once I laid eyes on Megan my life would really begin. I have to have her, no matter what the cost. I have to breed her and bind her to me so tightly she can't ever get away. She'll be mine, even if I have to take her.
Warning: this book is ridiculous, over the top, completely unbelievable, and pretty much just about breeding the heroine. If you're okay with that, welcome to my dirty, dirty book! Just remember, I warned you.

Pár sor róla: Egy középiskolai edző, aki 30 éves, szerelmes lesz egy tizenéves lányba, aki a legjobb barátjának a lánya, így titkolózniuk kell. Számomra elég megdöbbentő olvasmány volt. Az biztos, hogy nem mindennapi.
Ez a könyv, nem igazán mondható regénynek. Inkább novellának mondanám, nem egy hosszú olvasmány, ugyanis 56 oldalas.

{Ha kérdésed van, vagy nem tudod letölteni, nyugodtan írj rám.}

Számomra: 10/8,5


Borsa B: A maffia ágyában


Figyelem:  Borsa egy magyar írónő, így ha tetszett a regény vásárold meg, hogy támogasd a kiadót és az írónőt. Ez a régebbi kiadás, nem az új, átdolgozott. (Nekem az új kiadás jobban tetszett, így ajánlom, hogy azt vegyétek meg könyv formájában. :) Ráadásul, ha megveszed a könyvet, akkor fel is teheted a polcodra, amit egy pdf könnyvvel nem tudsz megtenni.)

Itt tudod megrendelni a könyvet, hogy megvehesd: https://bookline.hu/product/home.action?_v=Borsa_Brown_A_maffia_agyaban_Bovitett_kiadas&id=284073&type=22
Tartalom:
Suzanne ​​Roberts körül megfordul a világ: viharos gyorsasággal veszít el mindent és mindenkit maga körül, ami és aki addig fontos szerepet töltött be az életében. Szerencséjére a sors kárpótolja őt mindenért: megajándékozza Massimo, az ellenállhatatlan, művelt és jómódú ügyvéd szerelmével, aki rögvest szülővárosába, Palermóba röpíti álmai asszonyát. Itt véget is érhetne ez a romantikus történet… a happy end ezúttal mégis elmarad. Szicíliáról ugyanis kiderül, hogy távolról sem a képzelet mesés birodalma, s lassan Massimóról is lehull az álarc…
Lesz-e kiút az érzései között őrlődő, bántalmazott hősnő számára? Van-e szabadulás a maffia hálójából? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?
„A gyűlölet is szeretet, csak épp fejtetőre van állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem” – adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.
BORSA BROWN lélektani folyamatokat is boncolgató, letehetetlen regénye feltárja, milyen pokoli mélységekbe és paradicsomi magasságokba juthat férfi és nő, ember és ember kapcsolata.

Könyvhöz illő képek:


Számomra: 10/8 (az új kiadás) 10/6 (a régebbi (ez) a kiadás)
Letöltés: A maffia ágyában