2016. november 27., vasárnap

Jeanne Ryan: Nerve ​– Idegpálya



Tartalom:

Amikor a kissé visszahúzódó Vee egyszer csak belecsöppen egy interneten követhető bátorságpróba-játékba, hirtelen azzal szembesül, hogy a névtelen irányítók mindent tudnak róla. Olyan nyereményekkel kecsegtetik, melyek után az EzVagyokÉn oldalán vágyakozott, majd a számára tökéletes pasival, a dögös Iannel szervezik egy csapatba. Először jó mókának tűnik a dolog – a rajongók buzdítására egyre kockázatosabb feladatokat hajtanak végre, egyre értékesebb jutalmakért. De az események komoly fordulatot vesznek, amikor öt másik játékossal egyetemben egy titkos helyszínre irányítják őket, ahol a fődíjért kell harcba szállniuk, s a mindent vagy semmit játékban már az életük a tét. 
Jeanne Ryan első regénye izgalmas thriller, egyszerűen letehetetlen olvasmány.


Pár sor róla: Én nem olvastam el, viszont a filmet láttam, ami fantasztikus volt. Azt mondják, hogy a filmnek és a könyvnek szinte semmi köze egymáshoz.

Részlet a könyvből: Még jobban összeszorítom a szemem, és kiabálni kezdek. 
– Te vagy a legjobb szerető, akivel valaha dolgom volt, Ian! – Mindenhonnan nevetés hallatszik. Lángoló arccal folytatom a sörös nótát.
Mikor úgy kábé a felénél tartok, érzem, hogy valaki más is a közelembe kerül, majd Ian hangját hallom:
– Itt egy latte a világ legcsodálatosabb barátnőjének! – Aztán ő is elkezd énekelni, a „Gyönyörű lányt”, de olyan bársonyos tenor hangon, hogy simán főszerepet nyerhetett volna vele az iskolai darabban.
59. oldal
Képek a filmből: 
 



Ha meg szeretnéd nézni a filmet itt megteheted: http://indavideo.hu/video/Idegpalya_4

Könyv letöltéseIdegpálya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése