2016. november 27., vasárnap

On Sai: Apa, ​randizhatok egy lovaggal?


Figyelem:  On Sai egy magyar írónő, így ha tetszett a regény vásárold meg, hogy támogasd a kiadót és az írónőt. Ráadásul, ha megveszed a könyvet, akkor fel is teheted a polcodra, amit egy pdf könnyvvel nem tudsz megtenni. 


Tartalom:

Mia Anne tizenhat éves, és nem túl lelkesen Pestre költözik apja munkája miatt. 
Egyik éjjel azonban különös fantasy világgal álmodik, ahol ő egy mágus, és onnan kezdve álmában egy helyes, pimasz lovagot bosszant. 
Bele lehet zúgni valaki állába? 
Kósza csavargó kölyökből lett lovag, semmi kedve egy lányba beleszeretni, és feladni a nehezen kiküzdött életét. Ám nyugtalanítja a szemtelen varázslólány, túl sokszor kalandoznak felé a gondolatai. 
Legszívesebben sose látná őt viszont, de a lány hatalmas veszélyben van, két világ akarja holtan látni. 
Mitől férfi a férfi, és lovag a lovag? 
Amon, az apa, világhírű agykutató zseni, ám nincsenek érzelmei, és a gyereknevelést is könyvekből oldja meg. Budapestre rendelik, Közép-Európa legnagyobb titkos laborjába, a négyes metró alá, ahol a katonaság kétségbeesetten próbálja megakadályozni a két világ között lévő mágikus Fal átszakítását. 
De ki lehet az ellenség? Mi erősebb, a mágia vagy a tudomány?

Pár sor róla:  moly.hu-ról: On Sai-nak hihetetlen fantáziája van. És nagyon örülök annak, hogy a mi kicsi országunkban is van ilyen remek író, aki több korosztályt is „megfog” a könyveivel. A tehetsége pedig vitathatatlan: csak nézzük meg a többi könyvének százalékos értékelését. :) 
Őszintén szólva mindenkinek ajánlanám, aki szeretne randizni egy lovaggal. ;)

Idézet a könyvből: 

– Apa, randizhatok egy lovaggal? 
Az apja reflexből közölte, hogy tizenkilenc és fél éves kor az ideális a szexuális kapcsolat elkezdésére, és erre még pontosan negyvenegy és fél hónapot kell várnia.
– Bocs, apa rosszul tettem fel a kérdést. Szeretnéd, ha egy osztálytársammal mennék moziba, aki már túl van az első pár berúgáson, óvszer nélkül szexel, és tudja, hol lehet drogot kapni? Vagy inkább elengedsz egy lovaggal, aki elpirul, ha meglátja a bokámat?
369. oldal




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése