2016. november 27., vasárnap

Borsa B: A maffia ágyában


Figyelem:  Borsa egy magyar írónő, így ha tetszett a regény vásárold meg, hogy támogasd a kiadót és az írónőt. Ez a régebbi kiadás, nem az új, átdolgozott. (Nekem az új kiadás jobban tetszett, így ajánlom, hogy azt vegyétek meg könyv formájában. :) Ráadásul, ha megveszed a könyvet, akkor fel is teheted a polcodra, amit egy pdf könnyvvel nem tudsz megtenni.)

Itt tudod megrendelni a könyvet, hogy megvehesd: https://bookline.hu/product/home.action?_v=Borsa_Brown_A_maffia_agyaban_Bovitett_kiadas&id=284073&type=22
Tartalom:
Suzanne ​​Roberts körül megfordul a világ: viharos gyorsasággal veszít el mindent és mindenkit maga körül, ami és aki addig fontos szerepet töltött be az életében. Szerencséjére a sors kárpótolja őt mindenért: megajándékozza Massimo, az ellenállhatatlan, művelt és jómódú ügyvéd szerelmével, aki rögvest szülővárosába, Palermóba röpíti álmai asszonyát. Itt véget is érhetne ez a romantikus történet… a happy end ezúttal mégis elmarad. Szicíliáról ugyanis kiderül, hogy távolról sem a képzelet mesés birodalma, s lassan Massimóról is lehull az álarc…
Lesz-e kiút az érzései között őrlődő, bántalmazott hősnő számára? Van-e szabadulás a maffia hálójából? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?
„A gyűlölet is szeretet, csak épp fejtetőre van állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem” – adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.
BORSA BROWN lélektani folyamatokat is boncolgató, letehetetlen regénye feltárja, milyen pokoli mélységekbe és paradicsomi magasságokba juthat férfi és nő, ember és ember kapcsolata.

Könyvhöz illő képek:


Számomra: 10/8 (az új kiadás) 10/6 (a régebbi (ez) a kiadás)
Letöltés: A maffia ágyában

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése