2017. február 12., vasárnap

Sierra Cartwright: Megkötve (A Donovan-dinasztia 1.)


Megkötve (A Donovan-dinasztia 1.) 


Fülszöveg:

Az ​érintésed felszabadít, a csókod megköt.
Három fivér, egy nagy hatalmú család. Connor Donovan mindössze 27 éves, amikor átveszi a cég irányítását. Lara Bertrand céltudatos nő, aki eléri, amit akar. A fiatal milliárdos erőt sugárzó grafitszürke szemei, és forró éjszakákat sejtető hangja azonban leveszi a lábáról. Lara tudja, a két család nemcsak üzleti vetélytárs, de generációkra visszamenőleg gyűlöli egymást. Mégis, hogy megmentse apja cégét a biztos csődtől, sorsdöntő lépésre szánja el magát, és felajánlkozik a Donovan-fiúnak.
A kíváncsiságod űz hozzám. Mitől félsz? Attól, amit most kérni fogsz tőlem.
Connor nem csak az üzleti életben, de az ágyban is domináns. Felelősséget vállal, a korlátlan hatalomért cserébe. Nem feleséget keres, nem is szerelmet, hanem játszótársat, de a játék néha véresen komolyra fordul…
Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.

Idézet a könyvből: 
– Hadd segítsek.
Lara épp belebújt volna a kabátjába, ám a szexi, bensőséges férfihang hallatán megtorpant a mozdulat közben, és hátranézett. Elállt a szívverése. Connor Donovan.
Amikor a férfi egy órával azelőtt megjelent a szálloda báltermében, a lány rögtön felfigyelt rá. Hiába volt ott Houston hatalmi elitje, Donovan így is feltűnést keltett.
7. oldal

Értékelés:
Trice29 írta:
Nagyon ígéretes sorozatnak nézünk elébe :o))) 
Connor egyértelműen kedvenc pasi lett! Számomra egyértelműen a szereplők tették erőssé ezt a könyvet. A történet önmagában semmi rendkívüli. Szépen felépítette az írónő a történetet, nem voltak mélypontok, viszont volt jellemfejlődés, érdekes emberek, sok-sok érzelem és valóban forró erotika, így le sem bírtam rakni. 
Határozottan folytatós!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése