2017. február 19., vasárnap

Lauren Rowe: A ​Klub trilógia(1. - 2. rész)



A Klub (1.rész)




Létezik ​egy exkluzív társkereső klub, amely borsos tagsági díj ellenében garantálja, hogy bárki számára megtalálják a tökéletes partnert. Nagy reményekkel ide jelentkezik Jonas Faraday, a jóképű, sikeres üzletember és szexmániás nőbűvölő, aki azt tekinti legfőbb küldetésének, hogy minden nőt, akit ágyba visz, eljuttasson a csúcsra. Kisvártatva üzenet kap a Klub egyik munkatársától, aki elárulja, hogy még sosem volt része a teljes gyönyörben. Jonas megszállottan keresni kezdi, és mindent megadna, hogy bizonyíthasson.
Sarah: Amikor elolvastam Jonas Faraday brutálisan őszinte önvallomását, kis híján elélveztem ott, az íróasztal mellett. Őrültségnek tűnhet, hogy képes voltam kockára tenni az állásomat, de képtelen voltam ellenállni a kísértésnek, hogy kapcsolatba lépjek vele. Tudtam, hogy a vallomásommal elhúzom a mézesmadzagot az orra előtt, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy hajtóvadászatot indít utánam. Jonas: Szóhoz sem jutottam a megdöbbenéstől, amikor megkaptam a felvételi ügynököm e-mailjét. A megjegyzéseimet puszta szeszélyből fűztem hozzá a jelentkezésemhez, nem számítottam rá, hogy választ kapok rájuk, méghozzá ilyen elképesztő választ. Az üzenet olyan csábító, olyan ellenállhatatlan, hogy attól a perctől fogva csak egy dolog érdekelt: megtalálni azt, aki küldte. Mi a neve? Hogy néz ki? Találkoznom kell vele, mindenáron!
A Klub, ahol ártatlan szórakozást keresett, a zabolátlan szenvedély, az emésztő vágy és a szerelmi bánat terepévé válik hősünk számára.
Üdvözöljük a Klubban, ahol minden álma valóra válhat!
Idézet:
Én úgy látom, a legtöbb ilyen pasi valójában őskövületszerű, kihalóban lévő romantikus, akinek történetesen van valami szexuális stichje. Néha egészen szívszaggató vallomásokat olvasok, ismerem a vágyaikat, sóvárgásukat, és többnyire azt mondom magamban, hogy hm-hm, no még ilyet. De olyasmi még sosem kívánkozott ki belőlem, hogy „Ó, ó, engem válassz, kedves Nyuszifiú!”. Szavamra, soha. 
A kihalóban lévő romantikusok mellett (én legalábbis így nevezem őket) a jelentkezők másik nagy csoportját nagymenő világfik, celebek és profi sportolók alkotják, akik a jelek szerint magukhoz illő társaságot szeretnének, akárhova fújja is őket a szél a nagyvilágban. Ezzel sincs bajom. Ebben a kategóriában van egy-két elég szexi alak – őszintén szólva őrülten szexi pasik is vannak köztük –, de még a leggusztusosabb világcsavargó atléta sem késztetett arra, hogy az ujjaimat becsúsztassam a pizsamanadrágomba. Akkor most miért?
Értékelés:
számomra: Nos, ez egy elég erotikus regény, mégsem ez a lényege. Az a bizonyos klub, nem a könyv központja, ajánlom elolvasásra! :) 10/6,8
katalinko írta:
Teljesen mást vártam, de pozitív csalódás volt! Nekem tetszett, főleg mert elég sok humoros rész volt benne, persze az erotikus részek sem voltak elhanyagolhatóak. Nem volt sablonos, és a váltott szemszög is nagy plusz volt nálam. A szereplőket is megkedveltem, tetszett Jonas és Sarah párosa, kíváncsi vagyok a folytatására is : )

A panasz (2. rész)


A ​szerelem a jók öröme, a bölcsek csodája és az istenek szórakozása.
Sarah, az önbizalomhiányos szépség, és Jonas, a páratlan szerető, arra érkezik haza a belizei trópusi paradicsomból, ahol szinte folyamatosan szeretkeztek lombházikójukban a bőgőmajmok szerenádja közepette, hogy Sarah lakását feldúlták és átkutatták. Jonas megfogadja, hogy bármi áron megvédi szerelmét, főleg, mert saját múltja is kísérteni kezdi. Kitalál egy tervet, hogy felgöngyölíthesse a Klubhoz vezető szálakat, Sarah-t azonban nem avatja be a részletekbe. És ez súlyos hibának bizonyul…
Folytatódik Sarah és Jonas erotikában gazdag története. Az exkluzív társkereső klub, ahol Jonas ártatlan szórakozást keresett, a zabolátlan szenvedély, az emésztő vágy és a szerelmi bánat terepévé vált.
Sarah: „Mintha egész életemet egy palackba zárva éltem volna, amiből ez a pasi most kihúzta a dugót. És azóta semmi másra nem tudok gondolni, mint hogy téged, Jonas, te szeretők gyöngye, szomorú szemű, buja ajkú szerelmem, olyan gyönyörben részesítselek, amilyet még sosem éltél át, hogy olyan kielégülést, biztonságot, imádatot nyújtsak neked, amiről nem is gondoltad volna, hogy létezik, hogy felszabadítsalak, úgy, ahogy te felszabadítottál engem.”
Jonas: „A szerelem súlyos elmebaj.”
Idézet
…Sarah egyszerűen más, mint a többi nő.
Kat Sarah fülébe súg valamit, mire Sarah vigyorogva bólogat.
Nincs semmi bajom Kattel, de teremtőm, miért kell most itt lennie? Mikor legszívesebben letépném a ruhát Sarah-ról, és megdugnám ott, a kanapén, ahol most ül. De itt van ez az istenverte Kat, aki csak bámul rám és vigyorog, pont úgy, ahogy a bátyám szokott.
14. oldal
Értékelés:
Zeraphic írta:
Végül is ugyanazt a hangvételű sztorit kaptam, mint amit az elsőben is. 
Itt már jobban elmélyül Sarah és Jonas kapcsolata, bár utóbbi kicsit meggondolatlanul próbálja védelmezni barátnőjét :-) de ezt a problémát is kezelni tudják. 
Őrültem, hogy az ikertesója itt is szerepet kapott, őt nagyon bírom, és alig várom, hogy közelebbről is megismerhessem. 
Amit nagyon szeretek a sorozatban, azok a csók jelenetek. 
Szépen vannak megírva, imádom azt a sok érzelmet, amit Jonas belevisz. 
Sarah barátnője, Kat, olyan semleges számomra, nem igazán nyűgőz le… 
Alapjába véve sok minden nem történt, csak kicsit közelebb kerültünk a megoldáshoz. 
Így visszatekintve simán el tudnám képzelni egy könyvként a két részt, mert simán belefért volna cselekmény ügyileg. 
Persze ilyen befejezés után iszonyatosan várom a következő könyvet, mert persze itt kellett abba hagyni….